Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър БНТСловото е най-силното оръжие, когато носи

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър БНТСловото е най-силното оръжие, когато носи
Коментари Харесай

Цирк в ефира на БНТ! Голият човек с тиквата обруга кандидатите за президенти: Единият е дръжката на тиквата, а другият гъбар

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Българска национална телевизия

Словото е най-силното оръжие, когато носи истината. Не мисля, че нещо би трябвало да се усилва или понижава. Докато България е правова страна, тя се ръководи съгласно Коституцията и съгласно законите. Така артистът и кандидат за президент Георги Георгиев от " Българско национално обединяване " отговори на въпрос в ефира на Българска национална телевизия би трябвало ли да се усилят или понижат пълномощията на президента у нас.

Дали сега е господин Радев, на който хората по този начин доста му се радват. Той се употребява с публично доверие. Ама представете си, че на следващия ден пристигна Кори Тиквата с шизофренични отклонения и ти му дадеш повече пълномощия!?, разяснява той тематиката. 

Когато аз висях гол с тиква над гениталиите си, какво правеше тогава господин Радев? - размахваше юмрука и се правеше. Така че какво направи той до момента в който аз си висях гол с тиквата? В момента ни пробутват някаква лъжлива версия за самостоятелен претендент като господин Гержиков. За мен той е дръжката на тиквата. А се прави, че надали не е самостоятелен. Другият претендент е Лозан Панов. Аз бих го нарекъл гъбарин, еми да си върви с НСО да си бере, тъй като са му доста огромна пристрастеност гъбите, разяснява той.

В отговор водещата го предизвести да не наскърбява хората.

Аз не наскърбявам. Казаха ми, че тук може да се прави шоу, отвърна той. 

Докато аз си висях гол с тиквата и призовавах хората да не се опасяват, тъй като слагах цялата власт на гениталиите си, това беше моето обръщение. През това време имаше хора, които ме хейтиха, разяснява той, само че не съумя да довърши мисълта си, защото водещата му заяви, че времето му е изтекло. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР